Rektörümüz Sayın Prof. Dr Kurtuluş KARAMUSTAFA Fakültemiz Akademik Kurul Toplantısına Katıldı.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr Kurtuluş KARAMUSTAFA'nın katılımlarıyla 27 Şubat 2024 Salı günü saat 10.00’da 2024 yılı Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Fakültemizde yapılan Toplantıda Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Zeki TEKİN’in Fakültemizin genel durumu ile ilgili yapmış olduğu açılış konuşmasının ardından Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Kurtuluş KARAMUSTAFA’nın Birim İç Değerlendirme Faaliyetleri, Bütünleşik Kamu Mali Yönetim Sistemi, YÖKAK Akreditasyon süreçleri, yeni bölüm program açılması yönündeki önerileri ve değerlendirmelerinden sonra gündem maddelerine geçildi.

Toplantının devamında 2023 yılı akademik teşvik başarısı gösteren öğretim elemanlarına Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Kurtuluş KARAMUSTAFA ve Dekanımız Sayın Prof. Dr. Zeki TEKİN tarafından teşekkür belgesi taktim edildi.

28 Şubat 2024 Çarşamba