FAKÜLTEMİZ DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

28 Mayıs 2024 tarihinde saat 14.00'te Fakültemiz, Develi İslami İlimler Fakültesi ve Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu ile beraber Danışma Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Danışma Kurulu Toplantısına Belediye Başkanı Adem Şengül, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Zeki TEKİN, Huseyin Şahin MYO Müdür Yardımcıları Doç. Dr.Handan ŞAPÇI SELAMOĞLU, Öğretim Görevlisi Sinan KILIÇKAYA ve paydaşlarımız İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Bekir GÖKTEKE, İİlçe Müftüsü Emin PATAN, lçe Sağlık Müdürü Uz. Dr. Serkan YILDIZ, Necmiye Mustafa Maşlak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mahmut ARSLAN, Develi Ahmed İslamoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Ahmet BÜLBÜL, Müftü Numan Cebeci İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı Yılmaz EFE, Seyrani Eğitim, Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı M. Suat KÖYLÜOĞLU, Seyrani Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Nezir ÖTEGEN katıldılar.

Toplantıda Fakültemiz, Develi İslami İlimler Fakültesi ve Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu birimlerinde:

- Eğitim- öğretim, araştırma faaliyetleri ve hizmet sunumları öncelikli olmak üzere ilgili birim, bölüm veya programlara çeşitli konularda görüş ve öneriler alındı.

Kampüsün daha da gelişmesi ve tanıtım faaliyetlerine hız verilmesi konularında da görüşmeler yapıldı.

- Ayrıca Kampüsümüzde öğrenim gören öğrencilerimizin sahip olmalarını beklediğimiz özellikleri anlamak ve Danışma Kurulu Üyelerinin bizlerden beklentileri noktasında anket çalışması da düzenlendi. Anket doğrultusunda ders çeşitliliği ve ders İçerikleri güncellenerek sektörün beklentilerini karşılayan mezunlar yetiştirmenin amaçlanmakta olduğu belirtildi. Anket ile ayrıca:

- Kampusteki hizmetlerin etkin bir şekilde sunulmasına engel oluşturabilecek unsurların saptanması ve bunların giderilmesi için önlemlerin alınması,

Kampüsün güçlü ve zayıf yönleri ile fırsatları ve tehditleri hakkında fikir edinilmesinin amaçladığı belirtildi.

- Danışma Kurulu Toplantısı dilek ve temennilerle son buldu.

29 Mayıs 2024 Çarşamba