FAKÜLTEMİZ II. DÖNEM MEZUNLARINI VERDİ

14 Haziran 2024 tarihinde saat 10.00'da Develi Seyrani Kampüsü M. Hidayet Tutum Kongre ve Kültür Merkezinde mezuniyet törenimiz gerçekleştirildi.

Mezuniyet törenimize Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Kurtuluş KARAMUSTAFA, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Kurtuluş KARAMUSTAFA, Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yılmaz DELİCE, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü ve Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet TERZİ, Fakültemiz Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Rıdvan YİĞİT, Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr .Özgür DEMİRTAŞ,, öğretim elemanları, Develi Seyrani Eğitim Vakfı Başkanı Hayırsever İşadamı M. Suat KÖYLÜOĞLU, Hayırsever İşadamı Avukat Mehmet ALTUN,  öğrenciler ve öğrenci yakınları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından törende yapılan konuşmalarda,   mezun olan öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar dilediler.

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Kurtuluş KARAMUSTAFA , mezuniyet töreni vesilesi ile öğrencilere verdiği son dersinde "İstikbalin Göklerde ve Köklerde olduğuna dikkat çekerek; Cennet vatanımıza Göklere ve Köklerimize sahip çıkacağız dedi. Rektörümüz ayrıca, öğrencilerimize 4 önemli tavsiyede bulundu. Bunların "Bilgelik, Sadakat, Sebat ve Sabır" olduğuna dikkat çekti.

Yapılan konuşmalarının ardından bölüm birincisi Neziha Pala mezuniyet kütüğüne plaket çaktı. Daha sonra dereceye giren öğrencilere ödül verildi. Mezun öğrencilere kuşak bağlanması, başarı belgesi takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından tören son buldu.

14 Haziran 2024 Cuma